lördag, oktober 24, 2009

Scrappartorgets candy blogg.....
En kul blogg.....


Här finns en rolig blogg att inspireras av

när det nu är höst och snart lider det mot jul.

Och full av goda idéer med mera ni måste bara kolla in denna blogg.

missa inte denna sida.


Tjingeling från Hillevi
3 kommentarer:

 1. Tack för din kommentar hos mig. Här fanns massa fint att titta på.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej och TUSEN TACK för ditt paket!!!! Jag är helt slut just nu (vet du vet känslan) så hittar inte riktigt orden - men ville så gärna tacka dig för allt fint du skickat - jag är så glad och tacksam för det är så fint och det är ju så självklart jag förstår att det dröjt. Var bara bekymrad att KAOS:en kommit bort på posten - ville ju kunna efterlysa den så de kunde hitta den igen om det var så!!!
  Du är bara så snäll som skickat med så mycket fint - KAOS:en i sig är ju så fantastisk - ja, du vet ju jag älskar katter och du är riktigt duktig på att skapa. Tändsticksasken är sååå söt och jag önskar jag kunde göra liknande själv till julklappar för den är bara så WOW!!!!
  Den stora blomman - jag blev så överraskad för jag har ALDRIG sett en så stor blomma i verkligheten - den är så maffig!!! :) Och sånt "nät" har jag inte heller sett i verkligheten och det är ju hur coolt som helst!!!
  TUSEN TACK FÖR ALLT - det är så jättefint och du har gjort mig så glad och det värmde att du tänkt på mig och jag skickar många varma tack-kramar till dig. You made my week!!!!
  Varma tack och höst-kramar till dig!
  Busan

  SvaraRadera
 3. Vill bara önska dig en trevlig helg och be så mycket om ursäkt för att jag inte bloggat om sakerna jag fick av dig än - lovar det kommer senast nästa vecka. Att det dröjer lite är för jag fotatde massa grejer igår men var för mörkt så får göra om allt en dag när det är ljusare. Men det kommer - det lovar jag!!!! Är såg glad för allt och sitter och tittar på det och ja, jag är så förtjust i tändsticksasken - måste jag prova göra en sådan liten också någongång!!! :)
  Hoppas du har det bra och du ska veta att du gjorde mig riktigt glad och att det värmde när jag fick ditt paket. Har varit en trist vecka annars så den har verkligen hjälpt till att hålla humöret uppe. TUSEN TACK!!!!!
  Ser allt att du bytt blogg-bakgrund också - och denna gillar jag ju så klart för det är samma som min.. hi hi.. :D

  Ha det så bra du bara kan och får en mysig helg!
  Varma höst-kramar
  Busan

  SvaraRadera