onsdag, november 04, 2009

Blogcandy från particraft LTD


Bli en blogg anhängare, länk till din blogg om du har en, och skicka dina kontaktuppgifter till admin@particraft.co.uk så att vi kan kontakta dig om du vinner. Vi kommer att dra en vinnare när vi når 200 anhängare!
admin@particI am so-ooo excited! Äntligen har vi nått vårt mål i Particraft allra första blogg godis tävlingen. Jag vill bara säga ett stort stort tack till alla som har blivit en anhängare av bloggen. Alla kan inte vinna tävlingen, naturligtvis , men jag hoppas att ni fortsätter att smälla av bloggen för att se vilka nya och spännande saker som Particraft gör. Och bara för att du gör, kommer jag att göra en annan blogg candy tävling så misströsta inte om din Namnet har inte riktats mot att vinna den här gången. Alla som redan blivit en efterföljare kommer fortfarande att inkluderas att gå in i nästa blogg candy göra, men ert arbete är gjord för att än en gång för att få fler vänner och familj att gå. Den andra blog candy teckning kommer att ske när vi når 200 anhängare!


Viktigt!!!!!!


Allt du behöver göra för att gå in för att vinna är att bli en anhängare av bloggen, länka den till din blogg om du har en och sedan skicka mig ett mail med dina kontaktuppgifter på admin@particraft.co.uk så att vi kan komma i kontakt med dig om du vinner.

Tjingeling från Hillevi roligt med blogcandy...hihihi
href="http://particraft.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar