måndag, januari 04, 2010

God Fortsättning till alla bloggare...

Hej på er alla god fortsättnig och ett gott nytt år också fast det har varit....

Ja det var ett tag sedan man var här inne, men jag har ej mått så bra man har försökt att hålla skenet uppe och göra det man skall, men jag har varit mycket trött,ingen lust att göra något jag hat fått tvinga mig till saker ibland har det varit jätte jobbit, kännts som man har varit till besvär eller att jag har varit på dåligt humör nästan alltid, men nu så har jag varit och fått kollat detta och jag hade problem med min sköldkörtel och den kan tydligen ge sådana besvär som jag nämnt bland annat ovan, har nu börjat med medicinering och känner att jag börjar få lust till saker igen.
Hoppas detta nya året bär med sig många nya scrap träffar med mina vänner i området, saknar detta jätte mycket vi börjar igen den 13 januari, ser fram emott detta.
Sedan har jag anmält till scrapträffen hos Inger i Örkeljunga som ska vara nu i slutet av januari, det ska bli jätte kul att se hur de lägger upp sitt, var på förra träffen i Fleninge det var jätte kul men, jag hade en tuff dag där med mycket ont i min rygg men skappade lite kontaker istället med några från Halmstad.

Jag ska försöka komma in lite oftare nu och lägga in saker och skriva till er.

Föresten så ska jag ha en utställning med min pappa Konrad Nillson som målar tavlor, och då ska jag ställa ut mina alster inom scrapen, hoppas dt går bra.

Tjingeling på er alla där ute det ser ut som att det blir en mycket vacker dag med snö här i skåne det snöade verkligen när jag kom upp idag vid halv sex.
Körde min man sedan till jobbet för jag behövde själv bilen idag.

Önskar er alla ett gott 2010 så syns vi här inne kram på er alla...

2 kommentarer:

 1. Hej vännen!!! Inte konstigt du inte har mått bra!!! Hoppas att du nu bara kan få må bättre och bättre för sköldkörtelns skull i alla fall - förstår ju så väl att det är tufft nog utan att den ska ställa till problem också.
  Kommer bli så kul om du får tid och ork att lägga ut lite av allt du gör för du är duktig!!! Låter så kul med era scrapträffar på området och sedan är det ju superkul att du kan med till Ingers också - håller alla tummar, tassar och tår att det går bättre denna gången för din rygg.
  Ville bara säga hej och att jag hoppas du kryar på dig så gott du bara kan nu och får ett riktigt härligt pysselår 2010!!! :)
  Varma vinter-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 2. Hejsan Hille,
  Skönt du fått rätt på vad det var som felade dig och att du får hjälp mot det nu.
  Vi ser fram emot en nu omgång på srappen. Ska bli jätte skoj. Jag kommer oxå med nya friska tag med ny pyssel anda. Kramis från Lisan

  SvaraRadera