måndag, februari 08, 2010

Scrapträffen i Örkeljunga....


Då har jag varit på scrapträffen i Örkeljunga som pysseltagen hade hand om.
Kanon säger jag bara vilka utmaningar, worksshop Inger och Carina hade satt ihop till oss.
Brevid ser ni min korsett som jag gjorde på den ena workshopen hade jätte roligt när jag satt och klipp och klistrade ihop den vid mitt bord, Li en nära och kär vän ropade ut till mitt bord ta den ifrån henne för jag höll på att bli frustrerad av att pappret bara ville gå sönder när jag limmade, de som satt vid mitt bord där var en tjej som hängde med på vad Li sa till dem och bara tog korsetten och sa jag har tagit ifrån den från Hillevi nu, det utbrast ett gott skratt från alla på workshopen, och sedan när vi var klara så fick jag ett tröst pris från Inger och Carina för mitt tåla mod med korsetten och alla instämde till detta, hihi som det kan bli......

Sedan på workshopen nummer två gjorde jag en tavla som gick i hjärttema den hade jag tänkt att ge till min älskade man Johan Kristensson som är så tålmodig med mig till Alla Hjärtans Dag.
Vi fick måla ramen med akvarell färg tre stycken olika nyanser för att få fram att den skulle se gammal ut.
Sedan tillsatte vi papper i ramen 23X18 och de små resorna var ca 3 cm,
till detta fick vi sedan band, rosor, spets och ett visdomsord som vi skulle själva göra hur vi ville inne i ramen.
Den sista workshopen ja den tillägnar jag till min dotter Alexandra, där fick vi göra alcoinks på porslin och glossypapper.
Jag lägger inte ut mina två sista alster för de ska jag ge bort, men ni kan kolla på Li´s blogg så ser ni vad jag med har gjort.

Jag ångrar verkligen inte att jag åkte till denna träffen i Örkeljunga det är den bästa jag varit på tills nu, vi var ca 30 stycken som var på gästis i Örkeljunga och snacka om att vi blev upppassade med mat och kakor, kaffe hella tiden.
Ja man orkade ju inte äta allt gott hela tiden, vi kom strax ditt efter nio på morgonen och åkte efter kl. 17.00 då var både jag och Li jätte nöjda med allt och våra kroppar orkade inte mer då för det kommer ju en morgondag med som man ska klara av.
Skänker ett stort tack till Li att jag fick åka med henne, hon är verkligen en sann vän gumman.....
Som ni ser är det ett tag sedan jag var inne men jag har haft personliga problem med familjen som vi försöker ta oss igenom och det är verkligen jobbigt så jag tar en dag i sänder nu mer kan man inte göra ville bara skriva det så ni vet varför jag inte varit inne.
Ja här nere i skåne så ligger snön fortfarande kvar såg på väder kartan idag att det kanske kunde bli mer snö på onsdag.
Alla ni som fyller år här inne på bloggen kan bara önska er alla en trevlig födelsedag och en bra dag....
Nä nu ska städa av lite här hemma och fixa en del vi har styrelsemöte hos mig idag sedan ska jag gå ut till scrapträffen som också är samtidigt, men jag får dyka upp lite senare till dem, men jag lovade att öppna och koka kaffe till dem.

Tjingeling på er alla så hörs vi kram Hillevi

6 kommentarer:

 1. Hejsan Vännen, Vi sitter och väntar på dig ikväll. Ska bli skoj att få komma och scrappa lite ikväll. tack för dom fina orden du skrivit om mig. Dom värmer ska du veta. Ta väl hand om dig så ses vi. Kram från Lisan

  SvaraRadera
 2. WOW vilken snygg korsettväska!!! Vilket tålamod du har! Ni verkar ha jättekul på era träffar!

  Ha en fortsatt trevlig vecka!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 3. Visst hade vi kul på träffen..å det var ju helt klart den bästa träffen någonsin...

  Om du bara vill prata av dej så vet du var jag finns vännen

  Ta hand om dej..kramar

  SvaraRadera
 4. Är så härligt att höra hur kul ni hade på träffen - det låter som en dag att leva lääänge på!!! Och så fin din korsett blev fast det var så pilligt - du lyckades!!!! Duktig du är för det ser så svårt ut!!!!
  Hoppas att det snart är bättre hos dig och att du snart har det bättre. Och vi finns kvar här när du har tid och ork - det kan du vara säker på!!! :) Ta det i din takt så blir det bäst - det viktigaste är ju att du orkar med själv när du har så mycket att tänka på och inte mår bra.
  Var rädd om dig!!!
  Varma vinter-kramar och styrke-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 5. Om jag inte har fel för mig är det din.... FÖDELSEDAG IDAG!!!! :) STORT GRATTIS och hoppas brevduvan hittar fram till dig!!!!

  Och hoppas att jag nu inte tar fel på dag!!! :)
  Hoppas du har det så bra du bara kan och får en mysig dag!!!

  Födelsedags-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 6. Åh den är ju så läcker!!!!
  Måste nog gå igång med min, men jag tror det är svårt!
  Ha en skön söndag!
  Kram lene

  SvaraRadera