måndag, februari 22, 2010

Mår dåligt !Hej på er alla bloggare!

Jag mår ej så bra så jag har ej orkat att lägga in inlägg.
Hoppas ni förstår.
Orken just nu är att jag ska orka ta mig upp om dagarna tvätta mig och försöka göra de alldagliga sysslorna som man har, men ibland är det jätte jobbigt, just nu med så har jag tappat insperationen att scrapa hoppas att få tillbaka den senare.
Som tur är har jag mycket goda vänner som försöker att puffa mig igenom allt evigt tacksam är jag mot dem att de har tålamod med mig, tack alla ni som finns för mig...
Ville bara dela med mig så ni vet varför jag inte är inne just nu.
Kramizzz tjingeling på er alla så åter kommer jag till er framöver...

5 kommentarer:

 1. Var rädd om dig!!! Du vet vi finns kvar här när du äntligen mår bättre igen och du har det lugnar omkring dig. Hoppas du ändå försöker pyssla något pyttelite när/om du har ork för ibland kan det göra att det känns lite lättare (OM orken finns)när det är riktigt tungt omkring en. Krya på dig så gott du bara kan och var rädd om dig så finns vi här när du har ork/tid/lust och kan igen!!!
  Massor med krya på dig-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Så tråkigt att höra att du inte mår bra....men du ÄR start så du kommer igen....

  Vi kanske borde flytta kursen den 7...tills vi vet att du är ok igen...det är inga problem för min del att flytta fram den..nästan bara bättre..

  Ta hand om dej
  kram L

  SvaraRadera
 3. Så tråkigt att höra att du fortfarande mår dåligt! :( Vila på du bara och låt det ta sin tid. Du kommer snart tillbaka och då är vi här och väntar.

  TACK för ditt jättefina receptkort!

  Krya på dig!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 4. Hejsan Hille, Vilket jätte fint kort du hade gjort. Det var helt super bra. Jag har lagt ut korten på min blogg så du vet om det. Vad tyckte du nu, visst var det jätte skoj att få alla korten i lådan och bara kunna sitta o njuta av dom. Tusen tack för i söndags med. Super skoj att Lone kunde komma o visa oss. jag ska lägga ut det med sen och visa dom andre vad vi gjorde. Hoppas du mår bättre nu vännen. Puss o kramis från Lisan

  SvaraRadera
 5. Godmorgon min vän!
  Det var inte kul att höra, hoppas du snart ska bli bättre.
  Hoppas du får en så bra dag du bara kan!
  Kram lene

  SvaraRadera