onsdag, mars 10, 2010

Swapkorten Här!


Jaha då har vi kommit till det första swapkortet mitt eget för att vara första gången är jag jätte nöjd med mitt kort, färgerna tycker jag att jag fått kombinerat bra ihop med allt det andra.
Mitt recept blev fylld Aubergine denna rätt har jag provat och den är jätte god.
Tack till er alla andra för de jätte fina swapkoret med recepten på de var jätte fina allihop.
Ser fram emot nästa utmaning som kommer sedan.
Ha det så gott på er alla Tjingeling och mumsa så gott på maten för det ska jag göra hihih....
Kram Hillevi

10 kommentarer:

 1. Hej vännen!!! Förlåt jag är så dålig på att titta in i din blogg... tiden och orken räcker inte alls som viljan och jag hoppas du förstår. Hoppas så att du har det så bra du bara kan och snart kan få må bättre också. Förstår att du har det tufft med hälsan och tyvärr är det samma här i mellanåt. Just nu har jag svårt att pyssla men brodera som inte fungerade på länge innan fungerar nu bättre så jag är tacksam att jag har olika saker jag tycker om att göra att välja på. Var rädd om dig och ta det så lugnt du bara behöver - med så härliga vänner som du har hoppas jag att du snart kan få må bättre igen.
  Ha det så bra du bara kan och var rädd om dig!!!
  Massor med krya på dig-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 2. Ville bara titta in till dig och höra hur det är med dig? Hoppas att du har det så bra du bara kan och snart får lite lust igen att pyssla lite. Förstår dig så väl att du inte orkar nu men ville bara skriva några rader att jag tänker på dig och hoppas att du får någon mysig stund i helgen.
  Massor med krya på dig-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Jag ville bara tassa in och önska dig en riktigt go och Glad Påsk!

  kramis Pernilla

  SvaraRadera
 4. hej min vän!
  Vill önska dig en Glad Påsk!
  Hoppas någon Påska kärring hälsar på hos dig!
  kram lene

  SvaraRadera
 5. Ville önska dig en Glad påsk!
  kramar
  Camilla

  SvaraRadera
 6. Vill bara titta in och önska dig en trevlig helg! Hoppas att du har det så bra du bara kan och snart får tillbaka din pyssellust igen och framför allt mår bättre. Tänker på dig än om jag är usel på att höra av mig men hoppas så att det går framåt för dig.
  Massor med krya på dig-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 7. Vill bara titta in och önska dig en trevlig helg! Hoppas du har det så bra du kan! Tänker på dig!
  Varma vår-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 8. Vill bara titta in igen och önska dig en trevlig helg! Förstår du har mycket annat omkring dig och att du inte orkar/hinner blogga men tänker på dig och hoppas du har det så bra du bara kan och att du snart får pyssellust och en mysig pysselstund igen. Ha det så bra du bara kan i Valborg och i helgen!!!
  Varma vår-kramar
  Busan

  SvaraRadera
 9. Hejsan Hille,
  Du sitter för mycket vid facebook o glömmer din blogg vännen. Du gör ju massor av saker när vi scrappar som du skulle kunna visa omvärlden. Vi har ju även fått en ny omgång swapkort som vi måste lägga ut. Jag ville titta in o tacka för uppvaktningen på min födelsedag och säga att jag lagt ut alla korten nu på min blogg. Ha det så bra. Kramis från Lisan

  SvaraRadera
 10. Glad Midsommar på dig!
  kramis Pernilla

  SvaraRadera